چرا کسب و کارهای کوچک از خرید نرم افزار مالی متنفر هستند؟

دوران کودکی خود را در یک فروشگاه اسباب بازی تصور کنید و به خودتان بگویید که فقط می توانید یک اسباب بازی را انتخاب نمایید – این به معنای شکنجه است. میترسید هر چه انتخاب کنید ، گزینه ای اشتباه باشد . نتیجه یک مطالعه علمی با موضوع هنر انتخاب،نشان می دهد با یک گزینه بیشتر، فرد دچار مشکلات بیشتری برای انتخاب می گردد .
اکنون تلاش کنید که یک نرم افزار مالی برای کسب و کارتان خریداری نمایید –دقیقا مشابه زمانی است که شما برای اولین بار به آن فروشگاه اسباب بازی رفتید.گزینه های بسیار و ترس از انتخاب اشتباه .
- فاقد منابعی برای اطمینان از این بابت هستید که این نرم افزار ، سفارشی و منطبق با نیازهای شماست.
- شما در حال رشد و توسعه هستید و فرآیندهایتان هر روز گسترده تر میشود و نمیدانید این نرم افزار پاسخگویی نیازهای آینده شما هست یا نه؟
- به عنوان یک کسب و کار کوچک، محدودیتهایی در زمینه زمان و بودجه هر پروژه دارید.

شما از خرید نرم افزار متنفر هستید نه به این دلیل که به منافع آن اعتقاد ندارید ، بلکه به این دلیل که همیشه نگرانیهای ناامید کننده ای در زمان شروع به کار و جایگزینی راهکارهای قدیمی با نرم افزار جدید وجود دارد.
اگر فروشنده، صرفا شما را به سمت دیدن دموی نرم افزارها و خرید آن هدایت میکند و هیچ سوالی در مورد نوع کسب و کارتان نمیپرسد، نشان دهنده این است که احتمالا تفاوت کار، بین کسب و کارهای مختلف را پیش بینی نکرده است . معمولا این نرم افزارها انعطاف لازم برای انطباق با روشها و نیازهای کاری مختلف را ندارند.
محصولات نرم افزاری یک شرکت باید به اندازه کافی خوب باشد، اما چیزی که به همان اندازه مهم است و اغلب فراموش می شود ، نیاز به درک این مطلب است که چگونه یک شرکت با شما مشورت و تعامل خواهد داشت و چطور شما را پشتیبانی خواهد کرد.
به وب سایت و انجمن مشتریان آن ها نگاه کرده و چشم انداز آن شرکت را بشناسید . بررسی کنید چه تعداد راه تماس برای ارتباط با مشتریان در نظر گرفته اند.
شرکت نرم افزاری باید بتواند برنامه زمانبندی مشخصی برای مراحل تحلیل، نصب و راه اندازی نرم افزار و آموزشها داشته باشد .
هزینه ها باید دقیق و کامل مشخص باشد تا شما بتوانید تخمین درستی از زمان و هزینه انجام پروژه داشته باشید.
افراد درگیر در پروژه باید مشخص شوند تا شما راحتتر بتوانید پیگیر کارهایتان باشید.
سعی کنید به جای آنکه بگویید من راه حل X را میخواهم، بپرسید که راه حل پیشنهادی شما چیست؟
در این صورت علاوه بر آنکه، دید بهتری نسبت به دانش و تجربه شرکت نرم افزاری خواهید داشت، ممکن است پیشنهادی بهتر از راه حل خودتان دریافت کنید.